Pharmaceuticals, Chemicals, Petrochemicals, Energy and Food.
XDES

Wat kan
XDES voor u
betekenen

Wij handelen vanuit het perspectief van de klant. De inzet van onze medewerkers heeft een gunstige invloed op de kwaliteit en efficiëntie van uw projecten.

Services

Op zoek
naar een
baan?

Wil jij relevante werkervaring opdoen in een korte tijd? XDES projects helpt je verder met je carrière.

Recruiter - Farmaceutische Industrie

Vind je het leuk om je eigen recruitmentproces invulling te geven? En ben je creatief in de zoektocht naar interessante kandidaten voor voornamelijk de farmaceutische en chemische industrie? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je binnen een klein, ervaren team van 3/4 man. 

Voor meer informatie kun je ons bereiken op 023-5578529 of langskomen voor een oriënterend gesprek. Starters zijn ook welkom.

Bekijk vacature

Introductie

XDES projects is specialist in recruitment van technisch personeel. We bemiddelen sinds 2004 technische professionals voor de industriële sectoren: Pharma, Chemie, Petrochemie, Energie en Levensmiddelen. Inmiddels rekenen we tal van bedrijven tot onze trouwe clientèle. Zoals mondiale spelers in de Farmaceutische Industrie, vooraanstaande Petrochemische en Chemische Plants en de Overheid. Techniek vormt de rode draad binnen de verschillende projecten die wij realiseren. 

Contact

XDES Hoofddorp
Tel: 023 - 55 78 529
XDES Rotterdam
Tel: 010 - 24 50 444
Contact
Disclaimer